joi, 8 martie 2012

Barcelona - Cajasol

Joc foarte greu de prezis. Vreau să spun că este un avantaj mare în calitate de parte de la Barcelona şi care cu siguranţă poate acoperi această linie de mare handicap pentru ziua de azi, dar din nou, aceasta este marea întrebare dacă vor încerca atât de greu. Când vine vorba de peste / sub puncte, din nou, aceeaşi poveste. Aproape întregul sezon, Barcelona a jucat de apărare perfectă şi mult mai mult din jocurile sale terminat cu mult sub, cu puncte de peste. Dar, din nou, dacă acestea vor încerca din greu pentru a juca apărare bună astăzi, în momente când acestea ar avea mare de plumb. Deci, din nou, nici un pariu pentru mine.

Dar, în cazul în care văd şansă frumos pentru a face profit este de a încerca, cu puncte de peste numai pe totalul punctelor de acasă echipa.Linia de la Barcelona este setat pe 78.5.

Este interesant că, în medie, Barcelona ACB în jocuri jucate la domiciliu este de exact 79 (870 în 11 jocuri), dar faţă de una din echipele din a doua parte a tabelului acest număr ar trebui să fie mai mare.
Pe de altă parte, a fost Cajasol permiţând 74,5 puncte pe meci de pe terenuri de la distanţă, dar faţă de echipa care conduce, este de aşteptat să crească acest număr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu