joi, 1 martie 2012

Olympiacos CFP - Galatasaray Medical Park

Olympiakos au minge de meci Top 8 la instanţa de domiciliu. Ei trebuie să câştige cu mai mult de un punct, deoarece au pierdut în Turcia, 78-77, după prelungiri. Ei ar putea câştiga în acest meci, dar concentrarea nu a fost pe un nivel ridicat în prelungiri. Cu toate acestea, înscrie în medie 78 de puncte pe meci, şi care include jocuri împotriva CSKA în cazul în care au marcat mult mai puţin. Ei au linie de mare offencive, procent bun de 3 puncte de fotografiere. Mă aştept seara de fotografiere bun.

Galatasaray la debutul lor în Euroliga ar putea merge în Top 8. Atât de mulţi bani sunt cheltuiţi în crearea de această echipă, şi ei reprezintă faptul că pe teren in acest sezon. Ele sunt cea mai buna echipa Tuskish acest sezon. Ei vor avea unele probleme cu leziuni, dar există jucători, cum ar fi Jaka Lakovic şi Lukas Jamon, care poate marca un lot. Şi Galatasaray este cea mai buna echipa in furtul de bile, asa atac rapid contra poate aduce puncte de rapide.

Mă aştept ca mai multe puncte in seara asta, şi mult mai liber, aruncă de la sfârşitul anului. Deci, jocul poate merge cu uşurinţă peste, şi că este predicţia mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu