duminică, 11 martie 2012

Graz - Furstenfeld

Echipele au jucat înainte de două zile de la Fürstenfeld. Am scris pentru această analiză, şi a jucat pe Fürstenfeld decât -10.5. Graz a fost, fără cel mai bun jucător Moric 207cm, 30.2 mpg, 16.5 PPG, 7.1 rpg, care va fi încă.

Fürstenfeld a fost condus în timpul jocului gaura, doar ultima perioada a fost bine, era o zi îngrozitor de fotografiere pentru Fürstenfeld, care nu a fost pregătit pentru joc gaura zona de apărare, şi asta e singurul motiv pentru care nu au câştigat mai uşor. Fürstenfeld a fost filmarile pentru mai mult de 2PT 3pt, şi a fost lipseşte prea mult de un zbor Cei 3pt, a fost joc foarte ciudat.

Acum, Fürstenfeld ştie ce îi aşteaptă, şi au pregătit mai bine pentru că tactica. Graz va juca din nou aceeaşi, fără Moric pentru că ei au foarte multe opţiuni. Ei au doar un singur jucător mai inalt acum de 2 metri, 204 cm Stegnjaic.

Există şanse foarte mici, care Fürstenfeld va juca din nou atât de joc slab, cu dezastru fotografiere, (Shavies exemplu, cel mai bun jucător lor a avut 1/10 pentru 3pt), şi aşa cum am spus că vor avea cu siguranţă mai bună tactică de acum şi să fie mai pregătit pe joc Graz , deoarece ei ştiu ce îi aşteaptă.

Fürstenfeld cu vin ar confirma playoff, si exista sanse mari ca ei vor face acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu