luni, 5 martie 2012

Roma - Lazio

Echipele care se luptă pentru un loc în ligile europene Lazio, în prezent locul 4 cu 45 de puncte şi de graba la o calificare pe locul trei în Liga Campionilor, Roma locul 6 cu 38 de puncte într-o lupta bar pentru locul 5 în campionat şi calificarea europene .

Romilor şi performanţa ei până în prezent este de 11-5-9, 7-3-2 la domiciliu, care ne spune că acestea sunt gazde bune şi a le clasa pe locul 5 ca echipa gazda in acest sezon.

Lazio a jucat 13-6-6, 6-2-4 pe lateral şi o echipă foarte bună atunci când un oaspete de a le lua locul extrem de pe locul 3-a ca echipa oaspete în acest sezon.

Romilor a fost imbatabile ultimele cinci jocuri la domiciliu, dar pierde cu uşurinţă puncte de pe partea.

Dezastrul de săptămâna trecută de o echipă mică Atalanta a zguduit rândurile de la Roma, iar acum au venit cu o echipă care este în mod tradiţional o luptă de apă de mare, asa ca nu sunt sigur cât de mult încrederea a revenit.

Efectul a fost de cele mai multe echipaje Roma cu echipele de la mijlocul mesei a avut o medie de 3 puncte pe meci, cu echipe care sunt din partea de sus a tabelului, cum ar fi Lazio medie, de 0,8 puncte în 5 jocuri si ca pentru jocuri jucate acasă împotriva echipe din partea de sus a tabelului au o medie de 0,5 puncte din 2 jocuri.

Lazio şi cel mai mare impact împotriva echipelor din partea de jos a tabelului 2.25, în medie, pe meci, si ca pentru primele 6 jocuri împotriva echipe, cum ar fi romii şi a avut o medie de 1.5 puncte în 6 jocuri, iar atunci când oaspeţii au luat 1 punct în 2 jocuri.

Au fost multe jocuri între aceste echipe si cand te uiti la ultimii zece ani ai celor 26 de meciuri Lazio nu a câştigat nici măcar o dată.

Are un record 14-7-5 când romii găzduit 8-5-0.

Meciuri mari Derby în aceste tabele nu înseamnă nimic, o tactica va decide punctele de diviziune care cred ca este un rezultat realist.

Roma a slăbit pentru Osvaldo şi Cigarini, care în joc săptămâna trecută a primit un cartonaş roşu, dar Rossi De înapoi în echipă după o sancţiune târziu în şedinţă, şi Borini care a debutat pentru echipa naţională.

După înfrângerea de la Atletico Madrid şi Palermo Rey antrenor a oferit demisia lui ca Guvernul nu a acceptat şi sa întors să câştige peste Fiorentina şi Klose a fost golgheterul numai cu numeroase leziuni şi sperăm să fie în măsură de a compune o echipă bună de a se opune romilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu