vineri, 2 martie 2012

KK Hemofarm vs Partizan B

Gazdele s-au schimbat registrul său o foarte mult în timpul sezonului. Mulţi jucători au părăsit clubul, unii tineri îşi intensifice şi acest lucru a afectat rezultatele. Recentă schimbare de antrenor nu sa schimbat nimic, Hemofarm este încă în a pierde mult timp de serie. În acest moment sunt 1-13, în ultimele 14 jocuri.


Pe de altă parte, destul de opusul este cu oaspeţii. De 5 ori campioana ar fi vreodată sunt în cea mai bună formă, în această parte finală a sezonului. Ei se joaca foarte bine la acest punct. Noua gardă, James, care a venit recent de la Aris, se potrivesc foarte repede în noua echipă.


Partizan a câştigat cu uşurinţă sârbă Cupa Naţională şi ei sunt acum foarte aproape de a obţine a doua poziţie înainte de final 4 turneu în Liga Adriatică.
Oponent de azi nu ar trebui să fie adevărată ameninţare pentru campioana en-titre. Prin modul în care Partizan este 9-1 in ultimele 10 jocuri de pe această instanţă şi notaţi toate aceste jocuri au fost la momentul Hemofarm a fost adversar cu mult mai gravă.

Primul joc reciproc în acest sezon, care a fost jucat la Belgrad a terminat cu 82-60 uşor de victorie pentru Partizan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu